guest book

Free Hit Counters

Wednesday, May 7, 2008

berakhirnye siksaan idup ku.ahaha

aku bebas skrg,.bebas dr jajahan pengusaha driving school yg kejam lagi

tak efisien.huhu,,puas hati aku.but at the same time aku bengang sbb aku xpat P lagi x

repeat lagi test JPJ..nak wat cmner 12 mei patut aku test JPJ(ulangan) aku kena

stat daftar kat skolah.aish,,nasib diri la.dah bape bulan aku xdpt lagi lesen kete!

ni sume salah driving skool tu la.xcekap.ader ke patut sehari b4 aku test JPJ aritu,,

baru nak ajar parking & whatsoever!!cis,,bedebah sggh.dier ingat bwk kete ni ape senang ke??

kena la at least prektis 10 kali nek bukit parking sume tu baru la buleh lulus..senget!!aku angin

tul ngan mereka.dah la ajar aku kat cyberjaya..but test kat nilai,,sangat la xberwibawa..

mmg la ajar kat mane2 pun xkesah sbb yang penting asas sama je.,.but jalan kat cyberjaya ngan

nilai tu laen la.kau xleh pk ke hu??(ditujukan pd abg yang ajar aku tu)..

aku bazir duet je dah la mahal cm ape je yuran..aku nyesal tol la amik lesen kat situ,,

skrg aku ader lesen L je la,tgh tunggu cuti skolah nak repeat test kat tempat laen..

aduh,,,malang tol nasib aku..impian aku nak drive kete sendiri g skolah baru nnt tkubur kaku.

ni sume kau nyer pasal la!!(akk kerani and abg yang ajar aku tu)

tgk la kau aku dpt lesen nnt aku drive kete kat dpn opis kau!!hahah..

sekian saje sesi lepas geram..

:p

2 comments:

sAye.diRisaYe.kiTe said...

k0 fail gk ke ari tu?
xpe2
kter same
k0 wt lekl0k jer tuk retest nnti
bultikn k0 b0le tn0e!
cay0k!

rizalmat said...

korang ni ambik lesen nak bawak aku jalan2 ke memang aku terima seiklas hati pelawaan itu.