guest book

Free Hit Counters

Tuesday, May 20, 2008

im a loser??what do u think??

ruqayya ali memasak kari,
memasak kari sambil berdiri,
hatiku gundah tiada terperi
ape di rancang sume xmenjadi..
(pantun ciptaan sendiri)

hahah

jangan salahkan aku ye pantun di atas sangat la spontan.hoho~

harini aku ponteng skolah.selsema la.pastu macam2 nak demam je.sian aku.kan?(wat muka innocent)

i dont know la weh ape nak ckp.sbnrnye aku rs teramat la sesak dan rimas dgn idop aku skrg.

macam2 mende yg jadi.xkire ape aspek aku rs cm aku ni seorg yg gagal!

aku sedar aku xpatut la rs cmni but aku xmampu mlawan segala rs gundah lam hati ini.haha.sesi skema bermula.

im a loser.!yeah!really,aku ngaku.sume mende aku wt xmenjadi.kkadang aku malu dg diri sendiri.

oke let me get dis issue straight without any more traffic light and others.haha.

aku frust sal lesen kete aku.

its almost 5 month untill now but i still cant manage tok ader lesen memandu sendiri.

it is not lyke aku xreti bwk kete or what but...(korg baca la older post aku aku ader tulis sal ni dulu malas nak cite panjang2)

aku bengang dgn driving skoll tu.mebazir duet aku.


mahal nak mati!dulu aku ingat nak amik lesen kat amsa je kat sg merab but aku mmikirkan mama nak anta aku,jauh,,sian..

tapi jadi cmni lak.then tujuan asal aku amik lesen kat driving skoll yg ................(perkataan tpakse disensetkan)aha!!!sbb nyer nak teman member aku.

korg nmpak tak niat aku baek??haha.ntah la aku dah kecewa gle ni,next month aku akan amik test JPJ balik kat amsa plak.berbayar la lagi,

seb baek mak aku xkesah,rugi and nyesal aku amik lesen kat tempat aritu,ntah la.

dah nasib..

skrg ni sbagai tanda protes,,aku bawak je kete xde lesen pong.,aku g alamanda..g amik adek aku dr skolah.

hahah.

2 comments:

rosemahmoud said...

oo g alamanda tanpa ada lesen ye. aku repot jpj!

tNOe said...

hahaha

kau jeles!

:]