guest book

Free Hit Counters

Saturday, June 21, 2008

mereka sama.haha

skrg ni im really in mood nak blogging.
so here we go.haha.

kat sekolah aku skrg ni..ada beberapa org budak kat sini remind me of my old buddies kat
maahad..i guess aku xleh mluputkan memori maahad dr benakku.hahahahaha.
ayuh kenali mereka. :)

oke manusia2 itu ialah :

azmarley.
muka and gaya dia sbijik cm zaki.seriusly,aku tgk dia mula2 aku dah ckp eh cm zaki la.
amir.
ha!dia ni gaya dia cm acai.dia cm selekeh2 sket,i didnt mean that acai selekeh or ape tapi tu la hakikatnya..hahah..trima la kenyataan.jahat sggh aku ni.haha.yg beza nyer amir ni kurus lagi la dari acai tu.tapi gaya mmg sama habis la.lawak2.ayat gelabah acai "ape yg lawaknye kacak la".haha.xleh bla btol.

haslin.
dia ni cm tishu versi chubby la.gaya dia ckp or crite something mesti cm gaya tishu kalu gossip ngan aku.haha.lin ni chubby dr tishu.tapi kalu tgk lin je aku tringat kat tishu.rinduu duh kat kau tishu mok!! :(.kau dah blagak ngan aku skrg eh!!

erm ada sorg lagi cm apod.haha.muka dier cm apod,gaya ckp same..hihi.tapi aku xkenal sape name dier lagi,xpe aku akan update nnt sape kah kembar apod tu.hoo~

solehah.

dia ni plak cm bibix.mulut huh becok gile la.pastu suka usik2 aku.ada ke patut kalu aku gelak2 pastu muka aku jadi merah dia kate "tgk weh muka tnoe dah berubah kaler"malu gile aku.haha.best kawan ngan dier.dgr gossip dia sal pgaduhan dier ngan sorg nyah ni.lwak.aku slalu lepak ngan dia kalu cikgu xmasuk.haha.solehah i lap u buddy!



kesimpulannyer..kat sini ramai muka cm kawan2 lama.tgk diorg je tringat kat maahad.hidup maahad!haha.:P

2 comments:

cik pinat.... said...

mau tau sapekah kembar ku itu...!!
hohoho.....
kembar ku..
jga tnoe leklok eh....ngeh3

tNOe said...

ayat apod menahan je!

hahaha