guest book

Free Hit Counters

Tuesday, July 22, 2008

apela;

hohoho.
harini lapang sket.
homework adeer but boleh lepak2 lagi.
nak cite mende ni.
wa..
skrg ni sume member2 rapat aku sume bantai pakai celcom.
elok2 maxis ttibe tukar line pakai celcom.
susah la nak kontek.
sume la.
amarul.bibik.ntah la.
aku xsalahkan sesape but aku la yg trase cm ape je.
kalu dah pakai laen2 line susah la nak kontek.rate mahal.
bukan kedekut but before dis senang je nak msg or whatsoever skrg ni?
ntah la.
aku rase skrg ni sume keadaan dah jadi cm lain sgtt,
aku dah xdapat nak share prob ngan bf aku.i mean bestfrens.
dulu aku slalu share pape kat apod.now??apod busy...aku paham.
ntah la nape i felt left out.i lost them.they already forgot me.
wa...face it la tnoe.u have nobody.
aku rindu time dulu,.
aku rindu gelak2 sesame.
aku rindu makan sesame.
aku rindu msg apod sambil nangis2.cite problem.
aku rindu tgk wayang,
aku rindu naek bas bibik gayut2 ngan balak dia.
aku rindu buat bising lam ktm.
sume tu aku rindu,.
pls sape2 tolong gtau aku wht should i do utk dapat balik sume tu?
(nangis dalam hati)
haha.
bia la.
kalau korg nak tukar sgtt sila la.
aku xheran dah.
i know im not important kat korg.
ahaha..bia la.
i can live alone.
without korg!
fine!
huhu
*bengang mode.

3 comments:

cik pinat.... said...

ngee...tnoe...
aku pon rndu kt ko la...
jgn la bengang2 ngn aku...
aku still dlm proses nk adapt life bru ni...
huk3...

sAye.diRisaYe.kiTe said...

tn0e...
jgn ler marah2
aku xtukar p0nn jd celc0m...
huhu

aku kn ada...

tnoe said...

sob2,..,

(nangis diam2 pelok tin beskot)
hahah