guest book

Free Hit Counters

Tuesday, August 12, 2008

go to hell la weh.

:[
hye.assalamualaikum.
im back again.with a different emotion.
i am really mad at someone today,cant describe how mad i am.
it spoilt my mood for the whole day,
i wish i could give her a lesson.
damn!
oke ths is how it goes,
i got a phone call dis afternoon from some1 yg aku pun xkenal.
i remmber la ader sorg akk tu call on behalf of kolej ape tah kan?
tawarkan aku nak masuk kolej dia whatsoever ;a.xberminat.
then dia tanya aku :
dia : adik,dah dpt offer memaner ke?
aku :erm saya dpt offer but i refuse to go since i've set vision nak masuk form6 kan.
dia : erm kompem ker?
aku : yeah.im very sure.
dia : sure ke dpt masuk U dgn stpm ni dik??
aku :*terkejut* and said : insya ALLAH.dgn kuasa ALLAH sume boleh jadi.
the moral of the story.jgn la nak pertikaikan kuasa ALLAH.kalau ALLAH kater jadi jadi la.
napa nak pertikai aku boleh masuk U ke tak ngan result Stpm aku ke tk??
asal perlekeh aku masuk form 6??wth??!!!!
boleh berambus ar dgn manusia kolot cm kau tu!let me choose what i want and how i will get it.
im not going to let u distracting me with all ur stupid question.
*rezeki kat tangan ALLAH.kita berusaha and DIA yg menentukan.
and i believe as long as aku berusaha aku akan bjaya.
aku xkesah ape org nak ckp.,
aku hanya percaya pada kuasa ALLAH.usaha tawakkal.
kalau gagal skalipun,bukan rezeki lagi,kjayaan akan dtg rezeki ttp ader bagi kita
cuma beza nya antara cpt n lambat jer.
insya ALLAH.

1 comment:

cik pinat said...

wuit..
aku ghase aku pon dpt kol tu...
dr ptpl agknye...
tnye soklan mcm2 gak...