guest book

Free Hit Counters

Sunday, September 7, 2008

special post.ding! :)

this post i dedicated specially for my beloved
best buddies in the whole wide world. :)
*ayat mbodek saje.haha.

dulu,kita xkenal each other,
cm alien je.
aku tgk korg,
korg tgk aku,
kita saling jeling mjeling,
haha.
bila stat kenal,
sifat sbnr sume keluar,
gelak cm setan.
ngutuk org, *u know who slalu jadi mangsa?hohoh.
best time tu weyy.
makan time rehat kita paling bising,
ada je citer nak gelak.it waas fun.
boleh kata tiap masa aku ada korg,
aku boleh kol bila aku sedih.
nangis cm org ilang anak.haha.
korg la tulang belakang aku. btol aku xtipu,
kita gaduh.,kejap dah ok.
pod,ingat tak time tu,ko emo sbb lapa.?haaha.
aku kacau kau,pastu ko gelak.
sedih bile ingat,rindu teramat sangat.
skrg,pod di mana?bix di mana?aku?
ada kat sini.
haha.sian bix,
puasa di rantauan.
aku kol dia,gembira sakan.
bile kita nak jumpe ni kawan2?
rindu aku dah xtertahan.
haha.
tujuan aku tulis ni bkn ape.
nak gtau korg,korg xpenah aku lupe.
sampai la bile,
wa.....

current mood : rindu tergolek2 kat mereka.




1 comment:

pepod.. said...

waaa!!
mish u too la babe...
ko ble nk jenguk aku kt cni ni?
kate da ade lesen...huhuh...
aku x pnh lupekn ko...