guest book

Free Hit Counters

Monday, October 6, 2008

salah ker?

:)
today everything is back to normal.
aku dh mula skolah.,yeah.dalam mood raya but still kena g skolah.,
i wish this holiday will never end but face it la its not like skolah tu
abah aku yg punya.sesuka ati aku je nak tak nak g skolah.haha.
so harini g la skolah dalam pgerakan yg lambat dan tak bermaya
bngun pun kul 6.30.kelam kabut sume.
but alhamdulillah aku still bjaya ke skolah.
kat skolah banyak la citer kua,
kuih tat nenas,
drive sampai malam.
bla..bla..bla..haha.it was fun.i miss my schoolmates.
blaja sejarah.dgn noe & syida.we made it.kitorg revise sal bab campur tangan di slgr,
gelak2 best la.lagi tambah ingat.xdela serius sgt..
weee~~
tapi satu je yang spoilt mood aku arini.
kawan aku.nama beliau hajar.*sounds familiar right?haha.
dia ni suke bcakap tak kire tempat.time blaja pun nak ckp.
adoiii i know la mulut aku pun nyk gak but agak2 la.
then dia scara myibuk nya tanya aku macam2 and for me la soklan dia cm erk?whatever!
haha.

aja : tnoe,,kau slalu sarapan tak?
aku :x.slalu aku minum air je.
aja : so cmner badan ko leh ..........(sampai wat gaya mnunjukan aku seorg yang debab)
aku :..........................(ape la sarapan mane ader kaitan ngan debab ke tak)bodoh!haha
aja : tnoe,ko xde niat nak kurus ke?
aku :.........................(soklan ape ni?)

aku rasa la ape kena ngan minah ni nak myibuk hal aku?i was like wtf!!!! sibuk gle duh!
aku tau la kau cun kurus ramping but who r u nak persoalkan hakikat kjadian aku?haha.

so bagi pendapat korg..........is it wrong to be me?to be who i am now?
for me i know its good to take care of our health and i know im fat but the way u ask me tu
cm hina sangat je aku ni. im not going to be mad for what u had said but
im shocked la asal lak nak amik tau hal aku?
im not saying yg aku baik or whatsoever but just mind ur own business la.
aku tau la ape aku wat.
oh btw hajar thanks sbb amik berat sal aku.
hahaha.

5 comments:

aimaNpiNgu said...

biarkan je dye uh
u hv to be pr0ud of ur self k tn0e..
ign0re da ****** questi0n..
h03

Auni Najwa said...

adeyh. what an annoying person.
Just be who you are tnoe! btw I dont think ur not fat. Chin up and be proud!

cik pinat.... said...

ngeh..
what the **** pnye soklan da...
juz ignore that question la...

juz be who u are la fren...
chill!!

psstt:tembam2 ko pun comey ape..!!

hidup LELEM!!ngeh3

RieNa said...

dia tak sepatutnya tanya direct camtuh..

lainlaa kalau dia tu kwn baik kita tido sebantal mkn sepinggan kentut sekali dgn kita..
tp kalau bestfren kita pun x sound direct camtuh..

nasihat achik : abaikan dia.diam je bila dia bertanya soklan pelik2 tuh..biar dia rasa mcm berckp sorg2..

hahaha! gile keji! tp lantaklah kan,sapa suh dia mengguris perasaan???

cheer up tnoe!!! all da best 4 exam!

najihah said...

kurus ramping tapi tak baik.hahahah
muke bukan cantik pun kan?kau lg cantik!