guest book

Free Hit Counters

Friday, December 19, 2008

ces

ok.
as usual stelah ada lesen ni,
aku la yg jadi driver sambilan mhantar
atau mgambil adik aku ke tuisyen.

orait je.
layan la.seronok.drift kat highway cm jalan tu
aku punya.

BUT!
a big BUT!

aku fail bab nak ingat jalan ni.
hantar pegi skolah adik aku tu ok,
tapi nak balik umah sesat.
bodoh?ye aku bodoh.
hahaha.

can u imagine,
skolah adik aku jauhnya xlah jauh mane.
jauh gak la.
kire2 15 minit journey.
aku boleh sesat sampai ke PICC,
sampai jalan belakang empangan nak g KL dah.
hahahahaha

kalau skali bleh trima,
ni dah masuk 2 kali.
adoi.
seb baek aku xpanik.
dah la minyak sikit.
jalan mnakutkan.
uwa...~i almost crying td.
xpe2.
learn from mistakes.

moral nya : jgn panik.& never drive alone.

;)

3 comments:

asiah k said...

ni sangat klaka. ahaha.

mimosa pudica said...

Salam..
Tnoe!!
kte mghadapi masalah yg sama!!
mengingati jln..
haha..
klu x bg perhatian time jln tu..
tuk igt ape yg ada kat jln tu..
mmg x igtla jwbnye..
lalu la brape kali pon..
klu x melihat sekeliling..
esp klu sonok sembg..
mmg r..
klu ikot jln tu sorg2..
sesat r..
haha..
kat sini klu nak g memana..
kne g dgn zul..
coz zul igt jln..
hakhak..
klu jln sorg2..kne bawa handset..
keh2..

lawak tol..
(dlm proses improvement..ahakss..!!)

tnoe said...

tu la
skrg dah recovered dah.
ingat sume jalan.