guest book

Free Hit Counters

Tuesday, February 3, 2009

aku dh try la.

ye.
aku dah cuba nak jadi org yg pdiam kat
sekolah.
tapi,
............................................................................
..................................................................
.......................................................
................................................
...........................................
...................................
..
............................
.................
............
........
...
.


i just cant do it!
;(
i cant stop myself from talking ,
laughing,gossiping with my friends.
maybe some of you might think hey whats
the big issue kalau gelak2 pun,
tapi somehw aku nak jadi somebody new,
yang pdiam,sop
an & baik.
im not saying yg slama ni aku jahat,
tapi,.ntah.haha
anybody ader idea cmaner nak jadi org pdiam?
haha


tulun2!

4 comments:

Auni Najwa said...

lol!
I memang pendiam at school,
just have no idea what to talk about..

suggestions;
resist the need to talk! or
sew your lips together (huhu kejam)

tNOe said...

agak2 la najwa.
u know what i will feel tired kalau
i xcakap banyak.
some kind of habit la.
kena keep on cakap2 for the whole day.

weird!

;)

fafaz said...

haha..
just sit and read ur book..
no more gossiping..!
muahaha..
gud luck then..
:))

J MAIDEN said...

kadang-kandang yg pendiam ni actually berisi ok?

hey xpe laa kecoh-kecoh kat sekolah. atleast u'll having lots of fuuun!

blajar tetap blajar,
tp atleast kamu xstress sgt. :)

kalau diam, makna kamu pendam je ape yg ade dlm fikiran!

kalau dah kuat ckp tu, jadi je lah si kuat ckp..
xsalaah.

kadang-kadang kite xleh nk ubah diri kite yg sebenarr tau. :D