guest book

Free Hit Counters

Tuesday, February 17, 2009

sudah takdir.

assalamualaikum.
harini things were just nice.
ok saja.
did my sej presentation.
ok la.puas hati dpt mvevel kat dpn.bla..bla..
ptg hujan.cuak nak balik.
lepak je ngan kawan2 kat dataran.
amik gbr.,borak2.
otw balik g alamanda beli brg sket.
hujan lg adoi sejuk.

sampai umah kol kak anis.
dia msg tapi xmampu balas,krdt xpired.
blaku la dialog di bwh;

kak anis: tnoe ingat tak akk yg blakon ngan tnoe aritu utk projek abg akk?
aku :erm ingat.nape?
kak anis: dia dah mninggal.dua minggu lepas dia xcident ngan member2 dia
.masuk ICU.dah boleh ckp after 2 minggu then
smalam kul 12.00 am dia mninggal.
sedekahlah AL Fatihah utk dia.
aku :{diam & rs nak nangis}even i didnt know her that much
tp sempat la blakon ngan dia tok projek tu.
i was shocked.
skrg giliran dia nnt ntah esok lusa aku pulak.
Align Center
p/s; maybe korg xpenah tau i penah jadi
pelakon 4 projek student2 uitm.
haha.

Al Fatihah~

1 comment:

fafaz said...

ouh..
akk y mne eyk?
y muke cam jepon tuh kew?

btw,
alfatihah..