guest book

Free Hit Counters

Tuesday, March 31, 2009

ha.sentap kejap

uhuk2.
lama xupdate.
sorry la aku busy skrg.
busy tdo bukan ape pun.
malas makin mjadi2 skrg.
adoi.ape ni xsedar diri nak exam ke kak?
ok im talking to myself.
hahaha
oh ye dah dpt result ujian aritu.
kak tnoe ni dpt 3.42 je.
hampeh an?
soalan senang cm kacang rebus pun xleh dpt 4 flat.
hahah
padahal cikgu dah bgi hint masuk ape pun xdpt wat lagi.
tu la men banyak lagi.
kua mrayau je.
haha
(bebel kat diri sendiri AGAIN!)
haaaa.
pastu kat skolah td aku sentap ngan noe.
ye kembar aku tu.
ape tah dia mvevel ttibe aku cm sentap.
bia la.
aku maafkan.
taubat la xmau citer pape dah kat kau.
sob.aku cite pape bile marah je kau guna ape yg aku citer tu jadi
point nak hentam aku.
siot la.
takpe la hak kau.
redha jela
(emo)
hahah
byk lak mbebel aku arini.
penat la baru balik mrayau kat uniten td.
bubbye!
:D
p/s; rindu ayah aku.beliau di australia skrg.
sob..

4 comments:

fafaz said...

aha!
ko nyh suke pndm r..
pe kte kalu luahkn jew smua y terbuku kt dlm ati ko tuh jew..
hehehe..
oke?

p.i.n.a.t said...

hee..g uniten x roger aku dlu mok neh!!
cocok kang!

eh btw, tahniah ar dpt 3.42 tuh!
keep the good work ye syg..lalala~

nOe cengeng said...

wahh..
tnOe hangin ngan akO..
psal ape??/
akO da slh ckp ka???
akO x pasan...
laa....
awat lagu 2...
cita habak mai...
Ok..
akO mnx maaf klO2 bt kO tersinggung ati ka..kan...
mnx maaf bebnyk la....
hampunkan lah kwn mu yg gemOk ini..

tNOe said...

ahahah
noe.
ala lepak sudah kawan2 standard la .
hahaha
;)

faz
aku xpendam la.
aku cakap straight je

mok pinat!
aku kan ader kol kau.
hahah
ape da