guest book

Free Hit Counters

Friday, April 3, 2009

ingatkan hari yg best tapi..........

assalamualaikum.
hye!
aku online kembali.
banyak la mende jadi harini kat sekolah.
emosi tak stabil je semua.
sbb mende kecik pun emo.
yang sedia emo btambah emo.
yang tak emo btukar menjadi emo.
ok2.
aku tau masing2 ader la our own perasaan and
i know xsemua org leh trime kite.
aku faham
tapi please la next time kalau korg xpuas hati or trase or mrasakan
gurauan aku n lain2 mlampau n tguris hati korg yang nipis
cm kulit bawang tu,
tlg la speak up the truth je.
tak payah pendam2.
tu yg tbaik.
tapi secara baik & harmoni nye aku mrendah kan ego aku
as kawan mintak maaf kat sape2 yg trase ngan aku.
ngan lawak2 aku
ngan kata2 aku
ngan gurau2 aku,
dengan tindak tanduk aku.
aku sgtttt sgtt mintak maaf.
aku bsalah.
aku harap sape yg bkenaan sudi la memaafkan aku yang hina dina ni.
wlaupun at 1st aku rs ape aku wat tu just cakap mende btol
tapi aku sedar kita manusia ni lain2
tambah2 lagi emosi kita.
p/s; wlaupun skrg kita tgh brada lam keaadaan genting ngan emo2 sume ni
aku ttp syg korg.
noe.syidot.lin.fiza.faz.leha.shun.shai.sara.nizam.afiq
akmal.mc.adli.arif.sume la.

1 comment:

p.i.n.a.t said...

aku?ko x syg?
sedeyyy..T_T