guest book

Free Hit Counters

Friday, July 31, 2009

rajin pulak nak mnaip

harini cmbest.
ada ceramah isra' mikraj kat skolah.
pakcik pceramah tu comel.
hahahaha
gelak je keje aku td.
*next time kalau ada ceramah ajak beliau je la.
lepas rehat belajar sejarah.
oh yeah.
aku rs aku dah boleh adapt dgn sejarah 2.
alhamdullillah.
baru ada confident nak score sume A.
*aritu dah ilang smangat dah.
haha
ptg baget nak g library.
tapi hanya harapann je.ttido pulak.
kul 4 lebbih fazzzz kol nak bg pendrive cite
syurga cinta.
fazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz;
cite tu takleh play kat laptop aku.
sob;
malam ni mau bpoyaaaaaaaa je.
study??
lek sudah..nak study kena bijak atur strategi gak.

3 comments:

shinawawa eyenie said...

smoga skor sejarah

Figo The Spark said...

jgn sokong cetak rompak,bli la yg ori....nasihat ini ditaje oleh director yg akn meningkat naik pd suatu mase akn dtg...insyaAllah...doakn kejayaan ak...amin....nt ak amek ko jd penulis skrip aku...lalala

fafaz said...

xleh bkak?
haiih..
try gne player laen ye..
huhu..