guest book

Free Hit Counters

Saturday, May 8, 2010

H O P E

tiba tiba teringat satu peristiwa.
Hari Graduasi 2009.
Ayah : So,hari graduasi Ikah tu nak papa datang tak?
Aku : Ok.Tapi papa sure ke takde apa apa time tu?
Ayah : Tengok lah kalau sempat.
Aku : kalau macam tu tak payah datang pun takpe lah pa.
sebab nanti susahkan papa je nak cancel itu ini.
Ayah : ok la kalau macam tu. Takpe ni graduasi tak official lagi kan?
Nanti bile ikah dpt masuk list Pelajar cemerlang STPm betul betul
Papa komfem pegi.ok?
Aku : Ok!yeay! Insya ALLAH.
..........................................................................................................
..............................................................................................
..................................................................
......................................
........................
...............
........
...
sorry pa I'm not qualified to be in the list.
and I am really really sorry.
and maybe what I did was just not good enough.
I tried so hard and It didnt turned out the way I want
it to be.
and it hurts soo much.
;(
" Kadangkala Allah sembunyikan matahari, Dia datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya, kemana menghilangnya sinar. Rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi."
I believe everything happens for a reason.
and janji ALLAH itu pasti.
:)

3 comments:

spAn_kUrAk said...

syg, be strong..
ak sgt yakin ko dpt kos TESL,
and at that time,
insyaAllah pelangi kau dtg.
mine's already did. :)

tnoe said...

thanks span!
;)

♥ ♥ ♥

p.i.n.a.t. said...

lepak ogewwww...
jgn sedey2~
ur pelangi will come soon...
=)