guest book

Free Hit Counters

Monday, May 10, 2010

Saya ♥ awak semua

wahhhhhhhh riangnya akk kita sorang ni.
kenapa agaknya beliau begitu riang ye?


...........................................................................................................................
................................................................................................
...........................................................................
...........................................................
...........................................
.........................
..................
.......


oh patut lah nak makan kek rupanya.
*amboi kek taknak kalah.haha
la apesal menangis pulak ni?ayoiiiiyoo ...............................................................................................
..................................................................
...............................................
..................................
.......................
..............
.....
ni semua mereka punya pasal lah buat kejutan bagai.
runtuh jantung I tau tak?
gugur airmata wanita I tadi.

guess what?



harini aku senyum tak berhenti && aku keep calling kawan kawan
baik aku yang lain nak bagitau macamane happynya aku
dengan korg td.
*yelah dpt call free.haha


sorry utk apa apa yang aku buat salah.
selalu buli or bahan korg kaw kaw
tapi percayalah aku buat tu utk tujuan bgurau
& takde niat lain.
*nangis buat kali ke-berapa-ntah dalam harini.haha

2 comments:

fafaz said...

haiyyyyyyyoooooooooooooooo. nages lagik ker? jgn smpai bengkak mata tuh sudeyhhhhh. tak machooo dah. hahaha
sy pun syg anda. syg sgt sangaaattttttttttttttt!
:))

tnoe said...

hahaha
okay aku macho.
*kesat air mata.haha

yes yes yes yes
I ♥ youuuuu
dear BFFs.

walaupun nije tak senyum tadi,
tapi aku tetap gumbira.
haha
*motif?haha