guest book

Free Hit Counters

Sunday, May 2, 2010

tahan

aha.sekarang ni dah masuk bulan 5.
adoi cepat sungguh masa berlalu.tak ku sangka.
ape cerita azam dan cita cita masa awal tahun?
satu pun tak bergerak lagi.
ohoi.
baca surat khabar ttibe nampak satu kolum ni,
macam ruang luah perasaan lah.
pastu nampak ayat ni;
"kenapa dalam cerita ************,joyah pakai baju kaler merah?
"kan sepatutnya pakai baju berwarna gelap kalau hadiri acara pengebumian."
&
"artis yg bernama ****** sudah sudah lah bergaduh."
&
I was likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee APEHAL?!!
benda kecil pun nak amik port.
adoi mentaliti orang kita cam tu lah kalau minat sesuatu,
musti nak obses.
sampai tiny little thing pun nak komplen
duduk diam2 tengok TV tu sudah lah.
annoying betul tgk orang orang berminda cetek
hantar komplen macam2 kat paper.
obvious sangat.
nak tergelak aku baca kolum tu.
good job la sape terlibat.

2 comments:

RieNa said...

ya ya acik baca jugak sms tu. kat metro kalau tak salah. bodoh betul. org pakai baju merah p kubur pun jd masalah kat dia.dia ingat p kubur kena pakai baju itam putih ja ka?pakai hadis mana??bodoh piang!

tnoe said...

hahah,tu la acik
diorg ni terlalu taksub sgt dgn hiburan smpai ke bende sebesar kuman pun nak komplen.
adoi dok diam2 tgk sudah.