guest book

Free Hit Counters

Sunday, June 6, 2010

orang tua berkedut seribu

selama ni orang selalu cakap aku cute.
aku tak suka sebab aku rasa aku
tak layak dipanggil cute sbb aku SUPER CUTE.
hahah
*sila tampar muka aku skrg.hahaha
ok lahhhh atas jasa baik kawan selemak aku iaitu Fatin Baharudin,
beliau telah menemukan aku dgn website ni;
hasilnya kita dpt tgk muka kita time tua nnt.
oh my;
lawak nak mampus.
*gelak golek golek.
so here is mine;
...............................................................................................................
..................................................................................................
.......................................................................................
....................................................................
....................................................
...........................
.......................
............
.......
...
.


hahahahaha

aku rasa muka aku time umur 40 nnt huduh cm kat atas ni sebab

aku selalu marah marah kot time muda <----------skrg lahhh kan.

oleh itu aku akan mengambil langkah selamat utk tidak lagi mudah marah.

ogeww?

tak mauu lahhhhhhh jadi bkedut macam gbr kat atas tu.

tak nak!

tak nak!

hahaah

so go and try yourself.

& & & jangan lupa upload kat blog.

nak gelak skali!hahaha

7 comments:

RtaiN said...

Senanye kn tnoe, aku bru bngon tdo haha~ x snonoh ank dara tdo ptg2 hihi (>.<)

And you've opened my eyesssss when I saw ur pic o.O~!!

Aku nk save pic ko neh n jumpe ko lg 20 taon then tgk sama ke x heheee~

p/s: Malu taw u promote name i~ << ayat gedik senja2.

fafaz said...

hahaa.
mcm nk try jek.

نور عتيقه said...

fatin: geli ketiak aku kau gedik gedik ni.auwwww.haha
save laah.jangan lupa laminate skali supaya kekal lama & by the time lepas 20 tahun masih lagi elok.
hahaa

faz; try & MUSTI UPLOAD KAT BLOG OGEW??!hahahaha

spAn_kUrAk said...

comel okeh muka tua kau. :D

نور عتيقه said...

haha comel apeee nye!
-.-

نور عتيقه said...

haha comel apeee nye!
-.-

نور عتيقه said...

haha comel apeee nye!
-.-