guest book

Free Hit Counters

Thursday, July 22, 2010

luahhan hati

hi manusia manusia sekalian.
bertemu lagi kita dalam segmen keluh kesah
bersama kak tnoe.
not!
hidup makin hari makin best.
tolak perangai perangai pelik manusia
yang buatkan aku menyampah
tahap dewa pada mereka tu.
ok lupakan part yang kurang enak
dan kita lebihkan keenakan dalam kehidupan.
haha
ok seee macamane aku dah hilang skill menaip?
dah mula dapat tugasan untuk certain subjek.
tapi still tak mengujakan aku sebab aku punya kelas
still ciput ciput tapi ada tiap hari.
cakap lah apa korg nak,aku tak bsyukur sbb kelas
sikit ke ape ke.
hoho
plus,
aku akan travel hari hari ke kelas
sorg2 sbb I am the only student di kolej aku
yang amik kos tu.
takpee dah biasa sorg2.
sobbb
tapi kadang2 terusik jugak naluri aku ni
bila sorg2,
nak balik.....
hahaha

2 comments:

fafaz said...

ykeee tnoe? ko pndh puncak alam skrg! haha.
biar aku temankan ko. huhu

spAn_kUrAk said...

miss you sweetheart! :)