guest book

Free Hit Counters

Wednesday, August 11, 2010

gembira + keciwa

seronok rasanya bila dapat ulang alik
dari rumah ke UPM.
heaven uols.
lepas aktiviti hari ahad tu,
bergegas lemak I packing barang
tunggu mak I ambik dan bawa I pulang.
oh yeaaaaaaaah.seronok dapat balik.
dapat tidur kat bilik sendiri,
yang paling penting tak de apa dapat
menandingi keselesaan toilet di rumah sendiri.
haha
harini 1st day puasa.
tak rasa penat.
mungkin sebab beberapa hari before
ni pun dah puasa so sudah biasa.
ecececeh.
ok kita lupakan kisah seronok hua hua ni.
ayuh beralih ke episod sedih pulak.
tadi ada kuiz BBI or linguistic BI.
demmit!
dalam 10 soalan-yang-budak-tadika-pun-boleh-jawap
tu aku rasa takde satu soalan pun aku betul.
ada yang salah eja lah apa lah.
rasa bodoh teramat sangat.
aku dah study tapi still I have the difficulty to
memorize all those symbols.
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
5 marks kot tu.
takpe2 next week ada lagi kuiz.
and this time I'll make sure I'll score
kaw kaw punye.
-.-
oh ya abyan,
jangan stress sangat.
tak comel dah nnt.
:)

1 comment:

Abyan 'Aisyah said...

stress mcm mana pun mak tetap comel nok. HAHA