guest book

Free Hit Counters

Sunday, October 10, 2010

sudut matang seorang tnoe

Dear A,
Aku memang sedih bila tahu cerita kau tu.
bayangkan lah,
dulu korang bahagia gile and aku rasa korang akan
berkekalan sampai bila-bila.
Ingat tak,dulu aku yang tolong dia belikan teddybear
utk kau masa kita g laawatan?
time tu sumpah sweeet ok korg berdua.
:D

well, hidup tak selalu nya indah,langit tak selalu cerah.
Tabah lah hadapi dugaan ALLAH ni.
mungkin dia bukan jodoh terbaik untuk kau.
Doakan lah yang terbaik untuk dia & insan pilihan dia.
Aku tahu bukan senang nak lupakan orang yang dah lebih 4 tahun
bersama kita. Tapi itu yang terbaik.

Belajar lah untuk melepaskan dia.
aku tahu susah.tapi cubalah.
Tak payah berdendam dengan sesiapa.
Anggaplah ini ujian dan ada hikmah yang akan tiba.
Aku doakan kau jumpa soulmate kau yang lebih baik
dari dia. Kau tabah. Aku tahu.
kiteorang sentiasa ada support kau.
kalau kau nak orang nak share anything,call je lah
even pukul 2 pagi pun aku angkat.
sayang kau.


Bak kata hero Raj hero gagah aku dalam cerita Fav aku ni:
"cinta tu maknanya mengorbankan kegembiraan sendiri utk kegembiraan
orang yang dicinta"
Jodoh di tangan ALLAH. Berdoalah yang terbaik.
ALLAH temukan kita dengan orang yang salah sebab DIA nak kita
lebih berhati-hati dan supaya kita lebih menghargai jodoh kita yang sebenar.
Ok sampai di sini sahaja sudut matang aku
HAHA
Yang Benar;
tnoee comel

2 comments:

sonnet™ said...

setujuuu!! ;D

AinSyA said...

bear 2 da dibuang...maaf tinoe :(
ak try kuatkan dri ak untuk semua ni....