guest book

Free Hit Counters

Friday, February 4, 2011

Lepas rindu


Hai sesi berpiknik kali ini berjaya dengan cemerlang gemilang & terbilang.
Tapi sayang seribu kali sayang ramai juga yang tak boleh join.
sedih sekarang. Takpe takpe next time kita anjurkan lagi ogey adik adik manis??

Persatuan kaum bapa bermesyuarat. Afiq, ape kau cuba buat itu? -___-
Walahhhhhhhhh!
Nasi lemak tu menu hari ini. Hasil titik peluh petani kami semua.
semua amik part masing-masing.
Shun masak nasi *yang extremely mmg utk kenduri banyaknya.haha
Aku masak sambal yang enak. *enak ke??
Sarah masak telur utk sandwich.
Kecik sediakan telur.
Syidot bawak makanan ringan.


Ok bergambar itu perlu ye adik adik bila dah bertemu.
Tapi sedih sebab ada yang tak dpat datang.
:(


Camera womn of the day siapa lagi kak leha kita lah.
(:



Ada sesi luah perasaan,
masalah & lain lain.
I ♥ you people!

♥ ♥ ♥

ohgey bubbye!


6 comments:

Myra :) said...

ya allah seghonokya aihhh.

tnoe said...

Memang seronok.
hohoho

(:

tapi takde faz,
so kurang sewonok.haha

CIK FAFAZ said...

ok, gua jelessssss!
hahaaaaha.

tnoe said...

hukaloh lek kak faz,
nnt kita buat lagi ogeyyy!

Nurana said...

ok! jeliz! motif?hahaha

tnoe said...

tqa! nanti hamidians punya turn pulak.
kita berkelah ogey!