guest book

Free Hit Counters

Saturday, March 19, 2011

Tagged

I've been tagged by Deeba
* single ,already taken, or having a crush?
Janda anak dua. Hahaha

* name bf/gf(klu tak de ..tlis {packet lost}
.......................

* agak2 umur berapa nak kahwin?
kalau dah smpai masa, ada calon yang sesuai, ada kewangan langsung jela.

* tema perkahwinan ?
Pink wonderland boleh. Sema pink. Aku nak simple je. yang penting sweet. Taknak la membazir. *muka baik sekarang.

* beza sahabat dan kawan?
Senang je. Sahabat tu akan selamba je maki kau bila kau buat salah,
kawan akan diam je dengan tema : LANTAK KAU LAH.

* siapa sahabat anda.
The ones who bring out the best in me & know me inside out.
Oh ya sahabat adalah manusia yang aku boleh selamba line je kentut depan mereka tanpa
rasa malu. wahahahaha
* tulis name seorang saja true fwen korang.yang betul2 true fren.
Raihan Ibrahim, Span kempis? Lelemis?


* sila upload pic korang yang cantik.

*Upload gambar korang yang paling buruk.

Sorry la takde gambar buruk. WAHAHAHAHA

1 comment:

biBix bLur said...

HOI ! dah ada calon tak bagitahu ye mok . tak sabarnya nak tunggu kau kawen ! weeding of putrajaya ^^