guest book

Free Hit Counters

Saturday, June 4, 2011

bed time story yang tak menjadi



video

rindu fareesh. Time ni nak tidur dah.Tiap malam aku yg dodoi dia.Kadang2 baca zikir,ada juga aku nyanyi2. Ni aku try la nak bercerita.merepek cerita tak bermotif nak bagi dia tidur.last2 aku merepek cerita ultraman & sayur.ape kaitan?nampak tak muka fareesh macam ala ala blur tak faham storyline aku tu? nampak benau cerita aku ni tak menarik sampai fareesh pun tak faham.lepas dah cerita tak menjadi,mula lah aku coverline suruh fareesh buat bunyi haiwan2 comel. Paling cute part bunyi frog.hahaha.takpe last2 dia tidur jugak. rindu rindu rindu

2 comments:

spankuning said...

lol! kau ni comella tnoe :D

tnoe said...

Hahahah span,
fareesh comelest dari aku.
hahaha