guest book

Free Hit Counters

Saturday, June 25, 2011

I Love Bazaar & Krusty Market

Halo manusia manusia pelik. Haha. Pertama sekali saya bersyukur kerana dikurniakan kawan baik yang mempunyai hobi yang sama dengan saya. Hobi saya adalah berjalan melihat barang2 chantek dan kebarangkalian untuk dibeli amat lah tinggi. Hahaha. Terima Kasih kepada kawan baik saya sejak sekolah rendah, Q bukan nama penuh yang sudi menjadi driver peribadi saya utk membawa sy ke tempat soping. Terima Kasih daun keladi, next time turn kau bawak kereta lagi. Ok keji. Hahaha.









Tapi yang aku hairan nya, niat utama aku yang nak bersoping sakan tiba-tiba adik aku N bukan nama betul pula yang beli banyak. Ini tidak boleh jadi! Q pun beli banyak barang. Seb baik aku tak de mood sangat tadi sebab sakit tua (erk sakit tua?haha)kalau dok memang semua aku nak beli. Eh kejap tadi kat karnival ni jumpa tunang Khairul Fahmi a.k.a apex.Dia pun bukak booth kat situ.. Ok bai.

2 comments:

Nabila Najwa said...

wahh shopping sakan. dekat mane ni?

tnoe said...

@nabila najwa
dekat subang jaya bell.
Banyak barang pre loved la. brand new ada gak.
next time kita g sesama pula ye!!
:D