guest book

Free Hit Counters

Tuesday, June 28, 2011

The ones who bring out the best in me.



Harini Superduper gembira!

Gambar #1 : This one memang aku tak tau kenapa gambar ni cm cantik lain macam je. Suka suka. I love you girlfriends!! <3

Gambar #2 : Alim gilaa budak dua orang ni. Tak dapat jumpa depan depan dapat skype pun jadi lahhh. I <3 you tooo bell & nex.

Saya amat bersyukur kerana saya ada ramai kawan baik yang bukan hanya ada pada masa senang sahaja dan berhuhahuha sahaja malah ketika saya kecewa,emosi, syahdu saya tahu mereka ada di belakang saya.


Saya tahu saya ada kawan baik saya yang akan marah saya jika saya buat perkara bodoh,

saya tahu saya ada kawan baik yang akan bagi semangat dalam segala hal.

oh em jayy aku emosi pula. hehe


Thank you kalian utk semuanya!

I love you people!

Cant wait utk berkumpul ramai-ramai masa raya nanti.
:)

2 comments:

sakuradila said...

huwaaa tnoe!terharu gile aku baca...siap gamba tu dgn name fb ak skali lak tu!

korg beraya la elok2 eh!
tq gile2 sbb buat hang out ni :)
love u much <3
study elok2!

Saydatul said...

hope mse raye nt ke x raye ke..dapat la jumpe korg...huhuhuuh.....rindu ku tsimpan btahun2 x dapat menatap wajah ayu yg manis lgi comel kalian tu..........