guest book

Free Hit Counters

Monday, March 16, 2009

funny story.haha

ok2.
btol la kata2 pujangga(poyo)
which what goes around comes around.
hahaha
proven.harini aku sendiri mgalaminya.
waaaaa
aku baru lepas crita kat mak aku macamaner aku geli org2 yg dewasa tp
pakai nicknama baby lagi,.
euuwww.
haha
baik punye citer kat mak aku ape la dah besar2 panggil baby lagi.
tiba-tiba(baget suspen je)
.................................................................................................................
........................................................................................
......................................................
............................
..................
...........
...
.
ayah aku pulang dr bandung indonesia.
bawak balik kawan dia nak tumpang solat maghrib.
kawan dia tu kawan lama dia la.
our family dah kenal lama since kiteorg dok labuan lagi.
ttibe sedang aku mhidang air minuman utk pakcik tu.....
berlaku la peristiwa di bwh.
pakcik : so baby skrg study kat mane?
i wassssssssssssssssssss lyyyyyyyyyyyyyyyyke.........................
euwwwww! baby?
asal panggil aku baby?
kenape?
nape?
why?
hahahahah
sbnrnya mmg my family n kawan2 ayah aku panggil aku baby dulu.
dia ingat sampai skrg org panggil aku baby lagi.
hahahahahahahaahahahahahahahaha
tgk aku baru lepas ngutuk org yg dewasa kena panggl baby,
last2 aku lak kena panggil baby oleh pakcik tu.
adoi.
sumpah xnak mgumpat org dah.
wahahah

1 comment:

deqnOe said...

baby...
wat u give u get back....
hahahahahaha...
:)..