guest book

Free Hit Counters

Wednesday, May 26, 2010

annoyingly cuteeee

grrr.sebenarnya aku dah taip panjang dah utk post ni
tapi ttibee je internet connection macam &*^*!
ok lahh sinopsis nya;
hari ini gumbira di hati sebab dapat tengok aksi si makluh makhluk
pelik lagi annoyingly cute iaitu Shrek,Fiona,donkey,pussy,
gingy.oh yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
terbahak bahak gelak sambil sambil tangan aku
mengepau popcorn si pepod.
*nak pau bibix jauh pulak duduk.haha
gahhhhhhhhhhhhhh.
haa pepod;
macam biasa akak cun-tapi-kelam kabut kita iaitu
bix akan mbuat onar a.k.a huru hara.
kau musti rasa bersyukur sebab kau tiada sewaktu kejadian
itu berlaku.
*kenapa bila kjadian memalukan musti aku yg jadi
saksinya.oh donia ini kejam.hahaha
aku rasa beliau excited kot sebab jumpa bekas kekasih hati
iaitu md norrr,tu yang tak tenteram tu.
haha.
Alamanda Gedung Harian macam
biasa akan menjadi medium utk
sesi reunion-tak-dirancang.
tak semena mena aku terserempak dengan
cikgu time sekolah rendah,bekas anak murid aku,
kawan sekolah aku,
ohooooooooooooi.
aku suka bila dapat reunion free free macam ni.
hahah
*atau memang harini shopping day's out ke ape?
=_________=

1 comment:

p.i.n.a.t. said...

ahahaha....seb abek die x wat onar kt uniten...~