guest book

Free Hit Counters

Wednesday, June 23, 2010

kata kata terakhir.

ni adalah amanat dan kata kata terakhir saya nak sampaikan
kepada bestfriends yang akan berpisah dengan saya
kerana menyambung pengajian ke haluan masing masing.
sedih rasanya nak berpisah dengan kalian.
rasa baru semalam je kenal.daah habis f6 &
nak masuk U dah.
okay lah malas nak menvevel panjang panjang.
ayuh kita ke segmen seterusnya.
senarai dimulakan dengan individu berikut;
Afiq.
kawan tuisyen ku sewaktu SPM.haha.tahniah sebab dapt U.
semoga tak berubah masuk U.kekalkan diri anda yang bkarisma
& bwibawa tu.kau baik cuma jangan biar orang buli kau & jangan
mudah terpengaruh dgn orang.aku buli takpee.haha.
msti aku gian nak membuli kau nnt.waa hilang dah bahan
nak dibahankan.sobb.semoga berjaya.
i lap you lah mok.
Syaikhah a.k.a mokcik
kawan paling baik tolong aku dlm kesusahan.
thanks tau utk semuanya.sorry aku kadang2 suka bahan kau kaw2 punya.
aku tak bniat pun.kat UPM tu jgn nak menggatal.awak tu dah bpunya.
okay?jap,aku tak perlulah kot bagi ucapan panjang2 sbb kau UPM sama
je ngan aku.ahhaha.nnt agak2 aku bosan takde org nak bcakap,aku merentas
desa lah g Kolej kau.ok beres?jaga diri jgn berubah jadi liar pulak.
kang tak pasal pasal aku dpt story;
"kau tau syai rempit skrg!"
buruk benor bile orang tua jadi rempit.hahaha
ok syai aku sayang kau!
Solehah a.k.a Kecik a.k.a leha mantop
kawan yang selalu join aku buli orang seprti fiza shun noe.haha
thanks sbb byk ajar aku perkara perkara baru sperti jalan nak ke Times Square
guna kereta,jalan ke Kajang,dan lain lain.ringkasnya segala jalan yang ada kat petala
langit ni semua aku belajar dari leha secara tak langsung.
walau kat mane kau beraada,ingat lah aku dalam doa mu,
ecececeh.
I ♥ youuu kecik.
nnt kita share note TESL ogeww??


Fafaz tido
kawan sekolah agama-tapi-tak kenal-aku.aku ingat lagi hari 1st f6,aku g tegur faz,
beliau kata beliau tak kenal aku sedangkan kami satu kelas time skolah agama.
siott aku yg comel ni tak kenal.grrr.tapi takdir menemukan kita.skrg dah jadi bestfriend.
dulu time skolah agama faz tak nak kawan aku.mungkin dia jeles aku comel.ahahah.
tak lah sebab dia asyik dgn kembar dia je.ingat lagi time dulu aku penah tanya dia,time rehat,dgn mulut penuh kuih,aku tanya faz;
"jom g rehat sesama"
dgn kereknya dia kata "tak nak"
cis,aku punya lah baik nak ajak dia kerek je jwb.gagaga.
comel nya aku time tu.
ahah
ok faz,jgn berubah tau.maintain comel,jaga diri,jgn nak tido je selalu.haha
aku sayang kau.sila menangis skrg.haha
Lin solid
aha.kawan yang selalu bagi aku nasihat & pongpang bersama.
wlaupun dia ni mulut cm chill kadang kadang tapi aku tau ape dia kata semua utk kebaikan aku.
aku musti rindu nak tgk dia gaduh ngan noe.haha.
lin kau jaga diri tau.jangan nak pasang banyak sangat BF.sorg dua ok lah buat
spare part.haha.ingat cikgu salleha pesan.belajar elok2.banggakan family kau.
terutama mak kau.yang harap sgt kat kauuu.
okkkay?aku tak leh nak taip panjang2 lahhh sal lin ni kang aku emosi menitis air mata.
sebab aku selalu pongpang masalah dgn dia.kang kau kat UTM,sape aku nak
jumpa kalau emosi?sobbb.
aku sayang kau!:P

syidot si ketot

waaaaaaaa adik beradik bonded sister aku.aku noe syidot selalu jalan sesama time skolah.
so aku secara sedapnya gelarkan kiteorang bonded sister.sobb.rindu glerrrrrrr.
rindu nak bahan noe,rindu nak pukul pukul lemak kau sesuka hati.
nnt kat UITM shah alam tu jgn nak ganas sangat.
contohnya membaling botol ke arah orang lain
sperti mana kau buat kat afiq dulu,
jangan mencarut caci tutt kat orang.ogew?
jadi wanita sikit.awak tu wanita.haha.
belajar rerajin.dah takde kawan pongpang aku.
sobbbbb.ingat aku tau.jgn laaaaaaaah kau lupakan beg aku ni.
:)
I lap you ketot.


&&&&&&
utk kawan kawan yang tak de gbr nya di sini bukan bermakna korg aku lupakan.
kalian tetap di ♥
semua yang berlaku ada hikmah.
kalau dulu aku rasa rendah diri sebab aku
dapat f6 je.
tapi bila tgk balik ke belakang
& menhayati perjalanan hidup
aku sebagai pelajar f6 aku bsyukur aku buat
pilihan tepat.
sebab kalau aku tak ke f6 aku takkan
kenal manusia manusia fantastic
walaupun kekadang annoying macam korg.haha
everything happens for a reason.
and sekarang aku berbangga utk
jerit kat semua orang malah seluruh
donia;
"tingkatan enam terBAIK wokkkkkkkkkkkkkk"
Peace!

3 comments:

fafaz said...

hahahahahahha. mokkkk!
aku tak menitiskan air mata tp aku terhaarrrruuuu and sedih mokkk. pasni tak dpt nk gather sme2 lgik mcm kat warisan hari tuh.kalau ada pon tak kan semua yg adeeee. tp tkpelahhhh, korang ttp dlm hati i yaw! i loveeee youuuuuuuu! muahhhh.
:))

عتيقه said...

hahaha
sesi tabah tabah dah bermulaa.
hahaha
tulaaah harapan daku semoga kalian tak lupakan aku.
sobbbbbb

sedih ddddooooeeee.

grr

Gho$t said...

aku nak kecik ati ngan ko mok....gambar aku xpenah ade walaupon kat fb dan kat blog ko ni...sampai ati ko...aku ceraikan ko ngan talak 6...wakakakakakakaka