guest book

Free Hit Counters

Tuesday, November 30, 2010

Cakit nyew. haha

*Kredit untuk Youtube.


Braces Update;

selepas sebulan kena pergi berjumpa doktor balik bagi melihat perkembangan
gigi aku ini. Malas rasanya nak pergi ke Kajang .bersesak sesak sardin dengan ribuan manusia
yang memadatkan pekan kajang itu. Oh aku bukan nak membebel pasal keindahan Kajang.
Teruskan dengan cerita sebenar.haha

Kali ini kunjungan aku ke dentist agak menggerunkan sebab doktor sudah mula memasang
getah di gigi aku untuk menarik gigi tersebut bergabung mesra antara satu dengan yang lain.
haha. Sakit nya bukan kepalang. Bengkak bengkak gusi aku. Rasa mahu menangis.
Eh tak gagah lah menangis. Oleh itu masa dpn doktor kover line lah. Masuk kereta
mula mencurah curah air mata wanita ku.Auwww.haaaaaaaaaahahaha.

Oh ya, kaler pun dah tukar. Sekarang pakai kaler merah.
Merah lambang keberanian.
I like !

2 comments:

[sakuradila] said...

hahaha
sakit gigi sakit antara paling sakit selain sakit bersalin kot?

sini major dak2 dentist sume pakai braces oke...
every month tukar kaler,dah mcm tukar baju ;P

t n o e said...

betul2,
bengkak2 gusi aku. ni dah demam dah ni.
heheh