guest book

Free Hit Counters

Thursday, November 11, 2010

Sudut kesal seorang tnoe

Sesal dahulu pendapatan,sesal kemudian tiada berguna.Betul sungguh kata kata ini.haruslah dijadikan pedoman hidup kita. *sudah2 merepek terus ke isi utama terus.
2 papers done!
KB and BBI. demmit! I think I did both papers badly. whoops, I studied already,but yet somekind of bad demon just take away my brain and also what I had learned.
Haha. Tiba tiba baca KB tak masuk. Otak macam tepu. Padahal nya aku yang dok semangat forward msg kat FB pada kawan-kawan pasal apa yang masuk exam tu. last2 aku yang tak boleh jawab. Haruslah ada kekesalan dilubuk hati ini. sedih skrg ! soalan senang kacang goreng dengan tempe punya senang pun aku tak reti jawab. To make things worst, aku dah buat betul dah tree diagram utk BBI, last2 kesengalan ttibe menjengah aku pegi padam jawapan betul tu sbb ragu ragu dalam hati. chooooyyyyy !!! Sudah hilang berapa markah. Takut nya mintak2 lulus. Lepas tu beralih pula pada situasi lain, panas betul bila orang tak habis-habis nak cari salah orang lain. semua mahu ikut kehendak awak. awak sahaja yang betul. Nasib baik istighfar banyak2 tadi kalau tak ada yang makan caci maki. Hoi,tak baik caci maki orang. haha. Okla nak belajar falsafah & trends skrg. taknak menyesal tak sudah macam ini lagi. Tak Nak ! Tak Nakk!
Tak Nak * Jerit kuat2 satu bilik.
-___-

3 comments:

Puteh said...

kamu perlu teman tuk bc kan nota & jwpn cm salu d praktik kan dlu kala..hehe
dlu sng msuk kan blaja

CIK FAFAZ said...

agreed with leha.
nk aku temankan tak?
heheeeee.
gdluck kak tnoeee!
aja aja fighting!
:))

t n o e said...

I miss both op you!
bila blajar sorang2 je tringat seronoknya blajar bkumpulan.
sobbb
*emosi