guest book

Free Hit Counters

Tuesday, December 28, 2010

Tagged

Tagged oleh Myra.


Siapa yang bagi tag ni ?
- Junior masa zaman form 6 dolu dolu. Tak kenal mula2 tapi tiba tiba aku rasa mulut beliau ini choi jugak ala ala kepoh macam aku tiba tiba jadi ngam sekepala kahkahkah . haha

Apa komen anda terhadap blog yang memberi award ini ?
- ohoi belog dia sempoi asam boi punya, Most post pasal Bf dia. Sweet gle. Suka tengok mereka orang and baca kisah chenta mereka. Sweeeeeetttttttttttttttttttttttttttt ! (:

Blog anda yang selalu singgah ?
- List blog selalunya random tapi perkara wajib haruslah kaawan kawan yang ada blog semua aku baca kalau ada masa lah. Kuikui.

Ayat yang selalu anda tinggalkan di Shoutmix orang ?
- Selalunya aku cakap camni :

" auwww blog best."

Tag kan kepada lima blog lain.
Aku perintahkan semua para blogger buat tagged ni? Bolehke macam tu?hahah

Tada ! Settle.

1 comment:

Myra :) said...

Awwwhhh <3

Ingatkan blog kita annoying rupanya tak lah kan kan ? HAHA choii ! :D