guest book

Free Hit Counters

Tuesday, August 28, 2012

dialog kontot (ditot)

Di suatu petang yang nyaman di kala angin sepoi2 bahasa menyapa pipi,
 P(bukan nama sebenar) telah berkongsi pengalaman 
dgn kawan baiknya melalui sudut 
pandangan seorang lelaki.
Mari ikuti apa yang berlaku.
 
P : (sambil mencekik buah jambu)


Kau kalau nak rapat dengan pompuan ni 
aku nasihatkan tak payah serius2 ni bro
seronok-seronok la best,
Tak payah ada any feeling attached,
Tapi susah jugak wanita ni cepat cair,
buat menda kecik pun cair,
parah wei.
Macam kes aku aku ni.....
aku rasa...
Tak payah pikir masa depan lagi la,
Buat main perasaaan boleh lah ,
Dah tak suka nanti kita blah,
ala sedih kejap je tu, lepas sbulan 2 
ok la. Lagipun bukan aku yang sedih,
Aku tak rasa apa2 pun,
Gua kebal je.
Aku ramai je waiting list yang menanti. Cun cun lagi tu.
Lagipun sekarang wanita nisbah kepada lelaki tinggi woi.
Banyak pilihan,
Why go stick to one so early when you have a lot of other options bro!
Why?
 Kemon la. kan?
(sambil menepuk bahu kawan nya) 
Aku dah cakap aku ni mcm watak dalam lagu Break Your Heart tu.

If you fall for me I'm not easy to please  
I'm might tear you apart  
Told you from the start, 
baby, from the start

 tapi dah dia yang nak cair sangat dengan aku,
dah dia yang lemah sgt nak terjatuh chenta dengan aku,
dah dia yang berhati lembut nak suka aku,
aku dengan semua wanita aku layan mcm aku layan dia,
dia terfeeling lebih, padahal aku cm biasa je
 tapi sebagai lelaki yang budiman,
aku ikut jela rentak dia nak tangkap chentan.
seronok jugak.
hahaha 
 dia yang beriya2 sangat,
aku nak buat camane?
Salah aku ke kalau last2 nanti dia patah hati?? 
aku cool je, mana ada layan jiwang2 ni.
so tanggung sendiri la. 
Bukan nak cakap ape la,
aku ni jejaka idaman wanita malaya.
bisa menggetarkan mana2 hati wanita.
 Hello pretty ladies out there!
(sambil menyela rambut dan tersengih kambing mbekk mbekk)  


 *********************************************************

Nice.

2 comments:

spankuning said...

sila pasang lagu Irreplaceable sekarang! haha

tnoe said...

Lagu I will survive buleh?haha