guest book

Free Hit Counters

Monday, August 27, 2012

Kerana ALLAH masih syg

Pilihan pertama aku selalu betul.
Nampaknya aku dah tersalah buat pilihan.
Lek bro. Next time nak buat keputusan lebihkan istikharah dulu
jangan main terus je buat decision tanpa fikir buruk baik.

Ingat ingat 
Walaupun ada rasa nak lempang diri sendiri sebanyak 400kali tanpa henti
namun ayat utk myedapkan hati;

"hero kalah dulu"
motif?????????????
HAHAHA 

Temanya sekarang orang kawin & tunang ibarat cendawan yang tumbuh
selepas hujan. 
HEHEH
Tahniah uols.
 
Ingat,
Follow your heart tapi jangan lupa connect kan dengan otak anda juga.

Don't follow your nafsu syaiton.

Esok balik UPM dah.
Bermula lah era konon-konon busy.
Tapi at the same time tak sabar nak jumpa kawan2 balik.
Yeayyyyyyyyyy

Adios amigos,
aku berambus.

2 comments:

依之汉 said...

Hey, hey! Tunggu dulu. Mana JOC. =(

tnoe said...

hahahahahaa