guest book

Free Hit Counters

Wednesday, April 9, 2008

reunion tak rasmi SKDABB.

tempat :alamanda putrajaya.mcD.
Tarikh: 7.o4.08best sgt dpt jumpe mmber2 lama tyme skolah rebdah,sume dh berubah..ahaha.aku je kot yg still same.aku berpeluang jumpe fatimah.hakeem,aina,.ikhwan.fayadhah.ogy.naqib..mula2 aku niat kua alamanda nak jumpe aina je.sbb dier dtg dr johor sbb nak g pesta buku,,then jumpe aah.tapi xdi sangka2 jumpe plak dak2 laen.jumpe timah tgh mlantak kat mcD.,fayadhah..keje kat dunkin donut,,,sme ngan ogy..,hakeem la dtg all the way dr umah..naqib kerek je..nak g karaoke..hampes tol..ahah..tapi xkesah la kiteorg dok kat mcD borak sampai xingat dunia..br aku dpt tau gossip2 tbaru sal dak2 batch aku skrg,,yang aku tau syahida skrg dh nak kawen,gle la br 18 tahun dh nak kawen...zarina lak dh kawen and ader anak.,ish.,aku br lagi nak mrangkak mnimba ilmu diorg dh bfamily...erm maybe idop masing2 nak wat cmner...asal kan diorg bahagia...lagi satu kiteorg borak2 gelak2 cm mcD tuh kitorg yang punye..


pastuh aku fayadhah tmah ogy g melalak kat karaoke box.hampes nyer aku scare berani mati nyer pakai baju kurung masuk melalak lam tuh,ala lepak la ogy yang bayar...tuh sonok kua ngan mmber2 yang bkerjaya nh...haha..save dwet akuh...pape hal mmg sonok la lepak ngan diorg.,,

2 comments:

rosemahmoud said...

well dear, you make me feel like so-tak-acik. hoh!!!!!!!!



[bengang mode]

tNOe said...

ala.
ko plaja skolah lagi la
cik qaya oiii~
ahaha
face it
:)