guest book

Free Hit Counters

Saturday, November 27, 2010

Secara rawak sahaja

Korang tahu tak ;
- Sikap ibu bapa mempengaruhi perangai anak yang bakal dilahirkan.
Contohnya kalau kau sebagai mak/ayah selalu pergi masjid,buat amal kebajikan, pendek kata baik sahsiah inside out, anak korang yang lahir nanti akan jadi baik. Korang tahu tak? Tahu tak?
- Setiap daripada kita akan melakukan diskriminasi tanpa kita sedari. So tak paayah la nak sok sok baik kononnya kau tak diskriminate orang. KAU PUN BUAT JUGAK OKEY??!haha.
contohnya; Kalau di FB, ada orang htr wall post kat kau, 2 orang hantar. sorang lelaki yg kacak menawan gagah perkasa, sorang lagi biasa jela orang kata so-so lah, comment sapa kau nak reply dulu? Haaaaaaaaaaaa jangan nak menipu diri sendiri. tepuk dada tanya selera. Nah di sini diskrimasi sudah berlaku. Perkara sama juga blaku pada kaum adam. The other way round.
- Perkara paling annoying adalah bila bukak FB tgk status tah hape hape yang seharusnya tak payah di tulis di status. get a life lah wei.
AQ SAKIT ATIE ARI NIEW.
Bila orang tanya kenapa, boleh secara choinya jawab; adalah rahsia.
annoying much??
KAU DAH TULIS STATUS BAGI SATU MALAYSIA BACA PASTU ORANG TANYA KENAPA KAU NAK RAHSIA. KALAU TAKNAK ORANG TANYA PERGI LA TULIS KAT DIARI KAU.
Hahahah.
ragam manusia .

4 comments:

CIK FAFAZ said...

gile mrh ko tnoe.
hahaha

spAn_kUrAk said...

agreed with all of it.
mmg choi org yg tulis status tahapehape tu. selalunya mmg aku ignore dia or hide trus dr news feed. haha

btw skin blog kita lebih kurang la. ;)

Amirah Mohd Zin said...

fulaweyy setuju bangat ning ! :DD

t n o e said...

Faz : bukan marah. cuma rasa annoysikit. haha

Span : memang kadang2 aku rasa nak lempang pun ada. kita ni baget concern lah tanya kenapa kan.last2 bagi jawapan panas;

ADALAH, rahsia!! hahaha

myra : wow!haha