guest book

Free Hit Counters

Friday, August 10, 2012

masa muda

HAHAHAHAHAHAHA
nak tercabut kepala aku tengok post2 lama sendiri kat belog ni.
Ayat ibarat kanak-kanak riang yang tidak matang.

Dari 2008 sampai 2012 and insya ALLAH selagi nyawa dikandung badan akan ku gagahi mencoret kan pengalaman hidup di blog ini agar menjadi pedoman buat semua 
(hamboi ayat karangan BM tapi rasanya dulu paper bm 2 stpm dapat D. ouch)

misi meng upload gambar memalukan orang di twitter dan facebook.
mangsa pertama;

Pepod & amarul.

Amarul & pepod aku tahu yuhols stalker tegar belog aku.
Maafkan aku tidak terkawal diri ini hendak tunjuk gambar zaman muda yuhols
pada donia.
ampun
:P

Anyways, Spam kempis kata suruh aku buat centot a.k.a cerita kontot
dia nak baca. aku tak reti la.
aku reti merepek je.
Nantilah ada masa I dapat ilham i buat okeng?
I akan cuba demi peminat2 I yang ramai menanti.
Sabar k? jangan spam ibox fb I cakap
" kak tnoe bila nak publish post baru"
hahahaha

PANG!!! *lempang diri sendiri
Ok bye sebenarnya scanner bersifat hayam ni jadi keje stuck.
Majulah berblogging utk masa depan yang gemilang gelang si paku gelang.

4 comments:

spankuning said...

kak tnoe mana centot yang dijanjikan kat itew. hehe

malam ni pukul 12 ada satu centot kat blog aku. :3

tnoe said...

Aku tgh cRi idea la ni uols. Hahahahaha

p.i.n.a.t. said...

bengong weeeeeeeeeeeeei. hahahaha. pengsan aku tgk gambar lama!

tnoe said...

kau sangat la kurus. aku teruja.
teruja gemuruh suara! *tiba2.
hahahahaha


nantikan part 2!
hihihih