guest book

Free Hit Counters

Friday, August 3, 2012

core core core

Walaupun aku ni wanita gila yang selalu tidak serius dan ketawa macam syaiton tidak sedar diri apabila
bersama kawan-kawan,
Walaupun aku kadang2 saje je meng annoykan orang dgn kata2 nista dan sering mgelarkan diri
orang lain syaiton,
Walaupun aku selalu tidak mendengar cakap mak dan ayah dan mengeluh bila mereka suruh buat keje
apa-apa,
Walaupun aku tak pernah baik dengan adik-adik ketika mereka minta tolong dan sering memarahi mereka tanpa sebab,
Walaupun aku selalu emosi tak bertempat dan pelik dengan diri sendiri jugak boleh kejap nangis kejap ketawa,

Tapi bila aku cakap:

" I love you mama & papa"
"I love you sisters"
"I love you, you-know who"
percayalah I walk my talk. I really mean it truly from the bottom of my heart. you know the core of the heart? yang paling dalam tu? tau tak? tau tak? hahaha ok aku pun tak tahuuuuuuuuuu. hehe

Bila aku cakap aku rindu, percaya lah rindu aku tu tak tergambar oleh kata kata
(gitew haruslah form 6 amik aliran sastera.eh kemanusian) 

ha nak cite ni dah ni mak aku selalu kalau aku anta msg 
" I love you mama" beliau akan reply 
"K" je. -.-'
biasa lah guru displin harus lah tidak begitu cair bila diberi kata2 sweet oleh anak. 
AHAHA 
tapi aku tahu dalam hati mak aku berbonga2 anak bagi i lop you tambah2 anak comel mcm aku
eh nak lempang diri sendiri. 
HAHAAHAH 

Aku tak reti sorok perasaan. Bila aku marah aku marah bila aku sedih aku nangis. Bila aku lapa? aku makan for sure HAHAHA ok serious. 

ok sekarang nak buat confession.
Rindu semua orang.Semua orang rindu aku tak?
kalau rindu sila anjurkan agenda berbuka bersama sama.
HAHAHA

Bye nak sambung taip modul demi sesuap nasi.

6 comments:

Nurana said...

rindu woo kat tnoe!! bergelak ketawa tak hengat dunia dolu2. akan ku ingat sampai bila2 hehe

Nurana said...

rindu woo kat tnoe!! bergelak ketawa tak hengat dunia dolu2. akan ku ingat sampai bila2 hehe

Nurana said...

rindu woo kat tnoe!! bergelak ketawa tak hengat dunia dolu2. akan ku ingat sampai bila2 hehe

travelogmswiki said...

Jangan lupa cerita setiap perinci pasal JOC! Aku nak tau gak camne boleh lepas. ^^

tnoe said...

Nampaknya @nurana memang merindui aku. boleh nampak dari comment post beliau yang sama sampai 3 kali. rindu sangat ni gamaknya. HAHAAHAH

@travel wil blog about it soon tengah cari idea nak start camano!

travelogmswiki said...

Cari jangan tak cari! budak TESEL mesti boleh nyer!